luni, 11 mai 2009

Stadionul Farul

Baza sportivă FC Farul Constanţa - proprietate publică a statului, aflată în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului, a fost dată în folosinţă gratuită, pe o perioada de 49 de ani, Clubului Sportiv FC Farul Constanţa pe data de 12.07.2001.

Baza sportivă a FC Farul Constanţa este amplasată în vecinătatea unui mare lac (lacul Tăbăcăriei) pe care se practică sporturi nautice, într-un splendid complex de terenuri sportive şi parcuri, în apropierea imediată a staţiunii Mamaia, are o privelişte panoramică încântătoare. Stadionul este dotat cu scaune şi pistă de atletism.

Accesul spectatorilor se face prin intermediul a 10 porţi, fiecare având un sistem de contorizare foarte modern (turnicheţi), care permite înregistrarea tuturor spectatorilor. Dispune de o instalaţie pentru nocturnă inaugurată în anul 1970, renovată în anul 1999, aducând-o la parametrii conform normelor FIFA şi UEFA, pentru transmisiuni interne şi internaţionale, inclusiv prin satelit. De asemenea, mai dispune de un club, hotel sportiv pentru 30 de persoane, bufet- snack, cantină restaurant etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu